17-12-15

Jul och nyår

Åbybadet är stängt 24-25 december samt 31 december och 1 januari. Övriga röda dagar håller anläggningen öppet som söndag.
13-04-12

Bra att veta

Här finner du information om vuxnas ansvar för barns säkerhet och annan praktisk information.
-Läs mer...
13-11-29

Deposition för armband upphör

Från 2013-12-06 behöver du ha köpt ett elektroniskt armband innan du kan teckna ett nytt tiogångers-, månads- eller årsabonnemang. Från detta datum kommer det inte vara möjligt att som tidigare lägga en deposition och låna ett armband. För dig som bara köper enkelinträde fungerar allt som tidigare.
-Läs mer...

MASS simskola

logobelyst.gifSimskolan i Åbybadet drivs av MASS, Mölndals Allmänna Simsällskap. För anmälan och ytterligare information, var god se MASS hemsida: www.mass.se

Utöver avgiften för simskolan tillkommer entréavgift till Åbybadet.

Följande alternativ finns för att lösa entré för simskola:

Simskolekort

Ett av inträdesalternativen är ett simkolekort för 15 ggr som gäller för inpassage 20 min innan och utpassage senast 30 min efter lektionen. Eleven byter om i ett särskilt rum som endast är till för simskolan. Där behöver man ett hänglås för att låsa in sina kläder. En vuxen som hjälper till med ombyte måste hänga in sina ytterkläder i samma skåp som eleven. Hänglås går att köpa i Åbybadets kassa. Föräldrar som badar måste betala vanlig badavgift.

Simskolekort går att köpa från en vecka innan kursstart.
VIKTIGT: Vid simskolestart är det ofta långa köer så se till att köpa det inträdesalternativ ni valt någon dag innan kursstarten.

Andra inträdesalternativ

Det kan vara fördelaktigt att köpa något annat inträdesalternativ än simskolekortet till sig själva och sina barn om man vill bada tillsammans på egen hand. Man väljer då 10ggr-, månads- eller årsabonnemang ur Åbybadets ordinarie prislista. En deposition på 100 kr för ett elektroniskt armband tillkommer. Alla icke simkunniga och barn under 10 år behöver ha en medföljande simkunnig person på minst 15 år med sig i vattnet vid bad på egen hand.

* 50 kr per person i engångskostnad för armband tillkommer. Fritt skåpsval.

VIKTIGT: Det är inte tillåtet att bada själva i anslutning till lektioner då badet inte är öppet för allmänheten. På lördagar startar allmänhetens bad  kl. 10.00 och på söndagar är bassängen stängd för allmänheten efter kl. 15.30. Detta medför också att kassan inte är öppen innan kl. 10.00 på lördagar eller efter kl. 15.00 på söndagar. De två första gångerna på kursen är dock kassan bemannad även under dessa tider. Därefter måste kursdeltagarna ha med sig ett giltigt inrädeskort eller armband för att kunna komma in.Content managed by the Etomite Content Management System.